MAGNIPROTECT CLASSIC MAGNIFLEX

MAGNIPROTECT CLASSIC
Pernă cu formă clasică din spumă cu memorie, husă exterioară fabricată din material textil Antivirus, fermitate medie-moale și husă interioară suplimentară. Tehnologie Airyform.

ÎNĂLȚIME: 12
FERMITATE: MEDIE
DIMENSIUNE: 42X72X12 CM


MagniProtect Classic este o pernă cu o formă clasică, realizată din 100% spumă cu memorie de înaltă calitate. Husa exterioară este detașabilă și prevăzută cu fermoar, iar husa interioară suplimentară oferă igienă maximă și ajută la o curățare ușoară.

Materialul textil fabricat cu ajutorul tehnologiei MagniProtect este cea mai recentă și cea mai revoluționară inovație a companiei Magniflex și combină doi agenți activi – ioni de argint și lipozomi – care au acțiune antivirală și antibacteriană. Tehnologia demonstrează că elimină 99% din virusurile COVID-19 în 60 de minute (teste clinice la Universitatea din Pisa și Consiliul Național de Cercetare din Italia) și garantează eliminarea a aproape 100% din virușii și bacteriile comune în câteva minute ( ISO 20743 și ISO 18184 pentru eficacitatea bactericidă și antivirală). Ionii de Argint atrag și rețin agenții patogeni, împiedicând virușii și bacteriile să se reproducă, să se răspândească și să pătrundă în saltea. Lipozomii sunt niște microbule utilizate pe scară largă în medicină, care distrug virușii închiși în lipide, cum ar fi Coronavirus, prin pătrunderea membranei lor celulare și descompunerea acesteia.

Tehnologia Airyform asigură o ventilație excelentă și o bună circulație a aerului, datorită orificiilor regăsite pe întreaga suprafață a pernei.

Spuma cu memorie este un material dezvoltat de NASA, care răspunde în prima fază la temperatură și apoi la presiunea exercitată de corp. Datorită caracteristicilor sale, spuma cu memorie oferă un suport stabil și confortabil în timpul somnului, învăluind capul și gâtul.

Produse promoționale

DIAMANTE DUAL MAGNIFLEX PREMIO

  • 7089.00 Lei

ARMONIA DUAL PREMIO MAGNIFLEX

  • 5999.00 Lei

MAGNIGEL DUAL MAGNIFLEX PREMIUM

  • 4409.00 Lei

Notă: Toate prețurile, specificațiile și fotografiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Compania nu este responsabilă pentru erorile tipografice sau ilustrative. Toate fotografiile produselor sunt ilustrative. Există o discrepanță între imagine și elementul real, fără a modifica parametrii și caracteristicile sale de bază. Toate prețurile de pe site sunt în leve bulgare și cu 20% TVA.