MAGNIPROTECT MAGNIFLEX


Preț pentru dimensiunea selectată: lei

Saltea din spumă cu memorie, fermitate medie-tare, husă fabricată din material textil Antivirus (tehnologie MagniProtect ce inhibă dezvoltarea bacteriilor și virusurilor pe țesături) cu proprietăți anti-alergenice și antibacteriene. 7 zone de confort pentru corp și oferă un efect blând de masaj în timpul somnului.

ÎNĂLȚIME: 21
FERMITATE: MEDIE
GARANȚIE: NELIMITATA

Materialul textil fabricat cu ajutorul tehnologiei MagniProtect este cea mai recentă și cea mai revoluționară inovație a companiei Magniflex și combină doi agenți activi – ioni de argint și lipozomi – care au acțiune antivirală și antibacteriană. Tehnologia demonstrează că elimină 99% din viruși; COVID-19 în 60 de minute (teste clinice la Universitatea din Pisa și Consiliul Național de Cercetare din Italia) și garantează eliminarea a aproape 100% din virușii și bacteriile comune în câteva minute ( ISO 20743 și ISO 18184 pentru eficacitatea bactericidă și antivirală). Ionii de Argint atrag și rețin agenții patogeni, împiedicând virușii și bacteriile să se reproducă, să se răspândească și să pătrundă în saltea. Lipozomii sunt niște microbule utilizate pe scară largă în medicină, care distrug virușii închiși în lipide, cum ar fi Coronavirus, prin pătrunderea membranei lor celulare și descompunerea acesteia.

Ambalarea saltelei sub formă de rulou vidat nu permite contactul cu mediul exterior și menține salteaua curată până în momentul deschiderii. Toate saltelele Magniflex au două fețe și pot fi rotite și întoarse în plan vertical și orizontal, ceea ce le prelungește durata de viață.

Produse promoționale

DIAMANTE DUAL MAGNIFLEX PREMIO

  • 7089.00 Lei

ARMONIA DUAL PREMIO MAGNIFLEX

  • 5999.00 Lei

MAGNIGEL DUAL MAGNIFLEX PREMIUM

  • 4409.00 Lei

Notă: Toate prețurile, specificațiile și fotografiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Compania nu este responsabilă pentru erorile tipografice sau ilustrative. Toate fotografiile produselor sunt ilustrative. Există o discrepanță între imagine și elementul real, fără a modifica parametrii și caracteristicile sale de bază. Toate prețurile de pe site sunt în leve bulgare și cu 20% TVA.