ISleep Memory Spring Saltea nouă


Preț redus pentru dimensiunea selectată: lei

SALTEA MOALE

  • Fabricată în Portugalia
  • Parte centrală (nucleu) formată din arcuri tip Pocket Spring, împachetate individual în buzunare proprii
  • Strat de spumă cu memorie Graphene, antistatică și antialergică
  • Un strat profilat de spumă moale pentru mai mult confort
  • Strat de stabilizare a spumei foarte elastice
  • Material textil cu tratament antibacterian
  • Pentru alte dimensiuni ce nu se află în lista de dimensiuni standard, vă rugăm să ne contactați pentru detalii despre preț și disponibilitate.

Memory Spring este o saltea cu fermitate moale. Partea centrală (nucleul) este realizată dintr-o combinație inovatoare între arcuri tip Pocket Spring împachetate individual și două tipuri diferite de spumă foarte elastică:

Strat superior profilat de 2 cm din spumă moale pentru un plus de confort

Arcuri de tip Pocket Spring de 14,5 cm – împachetate individual. Arcurile de tipul Pocket Spring cu buzunare sunt fabricate cu ajutorul unei tehnologii ce ajută ca fiecare arc să fie împachetat într-un buzunar individual frealizat dintr-un material textil. Buzunarele sunt conectate printr-o bandă elastică și reacționează individual la greutatea corpului, asigurând distribuirea uniformă a greutății și a zonelor independente de sprijin pentru fiecare parte a corpului. Arcurile sunt separate de celelalte straturi ale saltelei printr-un strat de spumă foarte elastică.

Husa saltelei este realizată din material textil catifelat la atingere și spumă cu memorie inovatoare Graphene de 2 cm, care ajută la respingerea electricității statice și a prafului. De asemenea, are proprietăți termoregulatoare – absoarbe și eliberează căldură corpului pe perioada somnului atunci când este nevoie. Cercetătorii care au descoperit Graphene au primit premiul Noble în Fizică în anul 2010.

Toate saltelele iSleep au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității. Recomandăm utilizarea somierelor iSleep, deoarece acestea au lamele flexibile și absorb presiunea exercitată asupra saltelei și astfel sporesc confortul pentru a avea un somn mai bun și relaxare completă.

Toate saltelele iSleep sunt ambalate sub formă de rulou prin procedeu de vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

 

Produse promoționale

DIAMANTE DUAL MAGNIFLEX PREMIO

  • 7089.00 Lei

ARMONIA DUAL PREMIO MAGNIFLEX

  • 5999.00 Lei

MAGNIGEL DUAL MAGNIFLEX PREMIUM

  • 4409.00 Lei

Notă: Toate prețurile, specificațiile și fotografiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Compania nu este responsabilă pentru erorile tipografice sau ilustrative. Toate fotografiile produselor sunt ilustrative. Există o discrepanță între imagine și elementul real, fără a modifica parametrii și caracteristicile sale de bază. Toate prețurile de pe site sunt în leve bulgare și cu 20% TVA.