MAGNIPROTECT PROTECTOR MAGNIFLEX


Preț pentru dimensiunea selectată: lei

MAGNIPROTECT PROTECTOR
Protecție pentru saltea fabricată din material textil Antivirus prevăzută cu bandă elastică de jur împrejur. Se poate curăța la domiciliu, în mașina automată cu un program de spălare delicată la o temperatură de 30C. Pentru dimensiunea 90×190 alegeți 90×200.

Protecția pentru saltea o protejează pe aceasta de murdărie și asigură un mediu de dormit igienic.
Materialul textil fabricat cu ajutorul tehnologiei MagniProtect este cea mai recentă și cea mai revoluționară inovație a companiei Magniflex și combină doi agenți activi – ioni de argint și lipozomi – care au acțiune antivirală și antibacteriană. Tehnologia demonstrează că elimină 99% din virusurile COVID-19 în 60 de minute (teste clinice la Universitatea din Pisa și Consiliul Național de Cercetare din Italia) și garantează eliminarea a aproape 100% din virușii și bacteriile comune în câteva minute ( ISO 20743 și ISO 18184 pentru eficacitatea bactericidă și antivirală). Ionii de Argint atrag și rețin agenții patogeni, împiedicând virușii și bacteriile să se reproducă, să se răspândească și să pătrundă în saltea. Lipozomii sunt niște microbule utilizate pe scară largă în medicină, care distrug virușii închiși în lipide, cum ar fi Coronavirus, prin pătrunderea membranei lor celulare și descompunerea acesteia.

Protecția de saltea MagniProtect este prevăzută cu o bandă elastică de jur împrejur și se fixează foarte ușor și în siguranță pe saltea, împiedicând alunecarea lenjeriei.

Protecția pentru saltea MagniProtect este portabilă și ușor de transportat astfel că vă permite să o luați cu dumneavoastră oriunde. În acest fel vă veți asigura un somn liniștit și igienic, indiferent unde vă aflați.

Protecția pentru saltea MagniProtectl se poate curăța la domiciliu la o temperatură de până la 30 de grade Celsius.

Produse promoționale

DIAMANTE DUAL MAGNIFLEX PREMIO

  • 7089.00 Lei

ARMONIA DUAL PREMIO MAGNIFLEX

  • 5999.00 Lei

MAGNIGEL DUAL MAGNIFLEX PREMIUM

  • 4409.00 Lei

Notă: Toate prețurile, specificațiile și fotografiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Compania nu este responsabilă pentru erorile tipografice sau ilustrative. Toate fotografiile produselor sunt ilustrative. Există o discrepanță între imagine și elementul real, fără a modifica parametrii și caracteristicile sale de bază. Toate prețurile de pe site sunt în leve bulgare și cu 20% TVA.