BABY PIERRE CARDIN

BABY PIERRE CARDIN
Saltea ortopedică pentru bebeluși, material textil de lux semnat de designer-ul Pierre Cardin, două fețe: vară și iarnă.

ÎNĂLȚIME: 12
FERMITATE: TARE
GARANȚIE: 5 ANI

Saltea tare, ortopedică, cu material textil de calitate superioară semnat de designer-ul Pierre Cardin. Nucleul din spumă Elioform asigură o creștere armonioasă a oaselor bebelușului și oferă o poziție corectă în timpul perioadei de creștere a copilului.

Salteaua ortopedică Baby de la Pierre Cardin are două fețe: de vară și iarnă. Materialul textil aferent părții de vară este confecționat din 100% bumbac italian moale, care nu reține umiditatea și este un agent natural anti-alergenic. Partea de iarnă are o țesătură moale cu compoziție de lână, care păstrează căldura în lunile mai reci.

Materialul textil este semnat de Pierre Cardin și este fabricat din bumbac de calitate superioară pentru a asigura un somn sănătos.

Prețul pentru o saltea pentru copii non-standard cu dimensiuni de până la 60×120 cm este echivalent cu prețul pentru 60×120 cm. Pentru saltelele non-standard cu dimensiuni mai mari de 60×120 cm, prețul se calculează în funcție de prețul pe metru pătrat specific modelului.

Dimensiune – preţ

60 х 120 см – 489 lei
70 х 130 см – 549 lei
70 х 140 см – 529 lei

 

Produse promoționale

DIAMANTE DUAL MAGNIFLEX PREMIO

  • 7089.00 Lei

ARMONIA DUAL PREMIO MAGNIFLEX

  • 5999.00 Lei

MAGNIGEL DUAL MAGNIFLEX PREMIUM

  • 4409.00 Lei

Notă: Toate prețurile, specificațiile și fotografiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Compania nu este responsabilă pentru erorile tipografice sau ilustrative. Toate fotografiile produselor sunt ilustrative. Există o discrepanță între imagine și elementul real, fără a modifica parametrii și caracteristicile sale de bază. Toate prețurile de pe site sunt în leve bulgare și cu 20% TVA.