FIABA BAMBOO

FIABA BAMBOO
Saltea ortopedică pentru bebeluși fabricată din material textil de bumbac cu fibre naturale de bambus, tratament antibacterian, anti-alergenic și respirabilitate ridicată.

ÎNĂLȚIME: 10
FERMITATE: SALTEA TARE, ORTOPEDICĂ PENTRU BEBELUȘI
GARANȚIE: 5 ANI

Salteaua Fiaba Bamboo este o saltea ecologică și ortopedică, ce conține fibre de bambus. Nucleul din spumă Elioform® asigură dezvoltarea fizică adecvată a copiilor, iar textilul din bumbac cu fibre de bambus permite circulația mult mai ușoară a aerului. Modelul oferă o senzație moale și plăcută la atingere, prospețime constantă și nu permite reținerea bacteriilor. Pentru ca bebelușul dumneavoastră să doarmă și mai relaxat, am adăugat un strat confortabil de spumă. Materialul textil are un tratament anti-alergenic și antibacterian. Fibrele de bambus reglează temperatura corpului în timpul somnului și asigură o senzație de prospețime în timpul verii și de căldură pe perioada iernii.

Salteaua Fiaba Bamboo nu conține cocos și oferă un mediu sănătos de dormit datorită benzii respirabile aflată pe toată suprafața saltelei pentru o ventilație maximă și eliminarea umidității.

Prețul pentru o saltea pentru copii non-standard cu dimensiuni de până la 60×120 cm este echivalent cu prețul pentru 60×120 cm. Pentru saltelele non-standard cu dimensiuni mai mari de 60×120 cm, prețul se calculează în funcție de prețul pe metru pătrat specific modelului.

Dimensiune – preţ

60 х 120 см – 559 lei
70 х 130 см – 599 lei
70 х 140 см – 629 lei

 

Produse promoționale

DIAMANTE DUAL MAGNIFLEX PREMIO

  • 7089.00 Lei

ARMONIA DUAL PREMIO MAGNIFLEX

  • 5999.00 Lei

MAGNIGEL DUAL MAGNIFLEX PREMIUM

  • 4409.00 Lei

Notă: Toate prețurile, specificațiile și fotografiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Compania nu este responsabilă pentru erorile tipografice sau ilustrative. Toate fotografiile produselor sunt ilustrative. Există o discrepanță între imagine și elementul real, fără a modifica parametrii și caracteristicile sale de bază. Toate prețurile de pe site sunt în leve bulgare și cu 20% TVA.