DORMIR BY MAGNIFLEX


Preț pentru dimensiunea selectată: lei

DORMIR BY MAGNIFLEX
Dormir by Magniflex este o saltea cu fermitate medie-tare, cu nucleu format din 2 straturi, ce oferă un sprijin stabil pentru corp în timpul somnului. Stratul de 2 cm de spumă cu memorie garantează un confort maxim, iar husa cu fermoar din material rezistent se poate curăța ușor la domiciliu.

ÎNĂLȚIME: 21
FERMITATE: MEDIE – TARE
GARANȚIE: 16 ANI

Salteaua Dormir face parte din colecția Basics by Magniflex. Nucleul saltelei Dormir by Magniflex este format din 2 straturi, combinând spuma foarte elastică Eliocell cu 2 cm de spumă cu memorie.

Spuma cu memorie răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură – acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Materialul textil este foarte rezistent și este confecționat dintr-un material de înaltă calitate, tratat împotriva alergenilor. Salteaua are o husă exterioară cu fermoar, care se poate spăla la domiciliu la o temperatură de până la 30 grade C. Husa interioară suplimentară asigură un mediu de somn curat.

Magniflex deține primul brevet din lume pentru ambalarea în vid și sub formă de rulou a saltelelor. Cu ajutorul tehnologiei de ambalare cu vacuum (presare și vidare), volumul saltelelor este redus cu până la 90% și astfel scade combustibilul folosit și emisiile de CO2 eliberate în timpul transportului.
Astfel, pe lângă un mediu extrem de igienic pentru depozitarea saltelelor, garantăm și un transport economic oferind o grijă specială pentru mediu.

Garanție: 16 ani

Vă asigurăm că, împreună cu Magniflex, veți descoperi și vă veți bucura de un somn sănătos.
Pentru a sprijini această inițiativă, vă oferim o perioadă de 30 de zile în care vă puteți convinge că noua dumneavoastră saltea Magniflex este cea mai bună alegere.
Dacă totuși nu sunteți complet mulțumit de achiziție, puteți returna produsul și noi vă vom rambursa întreaga sumă plătită. Detalii pentru program

Produse promoționale

DIAMANTE DUAL MAGNIFLEX PREMIO

  • 7089.00 Lei

ARMONIA DUAL PREMIO MAGNIFLEX

  • 5999.00 Lei

MAGNIGEL DUAL MAGNIFLEX PREMIUM

  • 4409.00 Lei

Notă: Toate prețurile, specificațiile și fotografiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Compania nu este responsabilă pentru erorile tipografice sau ilustrative. Toate fotografiile produselor sunt ilustrative. Există o discrepanță între imagine și elementul real, fără a modifica parametrii și caracteristicile sale de bază. Toate prețurile de pe site sunt în leve bulgare și cu 20% TVA.